Monday, March 26, 2007


Noen oppfordringer:


Stem Linn til finalen i Frøken Norge! :)




Gå og se Music and lyrics

Mulig jeg er et takknemlig publikum å ha, men denne filmen er jeg glad jeg så. Hugh Grant har en av sine morsomste roller noensinne. Noen andre som har sett den?


Gå ut og nyt vårværet, snart er det påske folkens!


:)

7 comments:

Hallgeir said...

Litt flaut, men jeg har faktisk sett den. Såg den på lørdag med to av mine søstre pluss en venninne av henne (hmmm... feilplassert på jentekveld?) Er jo definitivt en jentefilm, men den var faktisk ikke så gale, selv om jeg hadde forventninger av typen "jaja, her skal jeg sitte og se på Hugh Grant og Drew Barrymore utføre tidenes jentefilm." Hører med til historien at vi EGENTLIG skulle se "Running with scissors" men at det ikke var flere billetter igjen...

Eline said...

ikke noe å være flau for Hallgeir! Dette er en film man bør ha på lista si. Jeg vil ikke kalle det feilplassert, heller en glimrende mulighet til å "skylde på noen andre" skulle det vise seg at filmen var helt feil for deg;)

Ingeborg said...

Jeg har sett den! :)

Hallgeir said...

hehe, sant nok;) men likefullt, det er jentefilm;)

Anonymous said...

Min stemme er registrert, takk for at jeg stemte på Linn

Anonymous said...

Hei!
Du vet sikkert ikke hvem jeg er, men du gikk på Viken året før meg (med Henrik og Even etc.) Og jeg leste en post her om at du skreiv semesteroppgave i ped om forskjellige måter å lære på. Dette interesserte meg veldig, så jeg lurte på, kunne du sendt meg den delen av oppgaven din så jeg kan få lese den? :) Det hadde hjulpet meg veldig i mitt arbeid i å bli sanglærer! adr er gromvaas@gmail.com.

Gro-Marthe

Ingeborg said...

Øy! Har du satt deg fast på facebook, eller? Og glemt at det er 24 dager siden du oppdaterte bloggen din? 24 dager! Det er like lenge som adventskalenderen varer, det! Og DET er lang tid!
Skerpings! ;)
Jeg krever et nytt innlegg fra Fine Eline snarest! =)